יום האישה: שתי נשים שעשו את זה בע-נ-ק!
הן השראה, הן הצלחה והן שלנו; לכבוד יום האישה: על שתי מעצבות מיוחדות מעולם החתונות
רון שגב-פינקלמן
07.3.2017
מעצבת האופנה אפרת קליג מספרת מה המתכון להצלחה: "טוטאליות עבורי זו מילת המפתח. כל חלום, מחשבה, שאיפה או מטרה שלי הופכות ליעד נכבש. גם היום אני צריכה לשמר את ההצלחה, ולכן אני צריכה להמציא את עצמי מחדש בכל קולקציה. זה מאוד קשה אבל כשזה קורה התוצאה וההרגשה מדהימה".
קארין חזוט, מאפרת ומעצבת שיער, תמיד התחברה ליופי וטיפוח. "זה ממלא אותי אושר וסיפוק כשלקוחה יוצאת יפה ומרוצה", היא אומרת. "אני עובדת מאוד קשה, לפעמים גם 15 שעות ביממה. אני דואגת להגיע להשתלמויות אצל קולגות מובילות בתחום ותמיד נשארת מעודכנת וקשובה להתפתחויות וחידושים בתחום האיפור, השיער והכלות בכלל".

"התחום הזה בחר בי", עונה לי קליג על השאלה מדוע בחרה במקצוע עיצוב האופנה. "מגיל 6 זה היה טבוע בי והפאשן והנפש האמנותית השתלטה עליי בכל תחום ועיסוק בחיי. עיצוב אופנה הוא חלק מגופי ומה-DNA שלי, ממש זורם בדמי".
כדי להצליח ולהישאר הכי טובה בתחומה, קליג טוענת שהיא תמיד נשארת נאמנה לעצמה ולרחשי ליבה: "היצירה שלי היא רק שלי ואיש אינו יכול להבין אותה כמוני. זהו תחום שגם המהירות, האיכות וגם התוצאה הסופית חשובים באותה המידה".

שאלנו אותן גם כמה שאלות ישירות:
אז איך מרגישה 'הצלחה'?
חזוט: "וואו. כיף אדיר! כיף להרגיש שההשקעה וההתמדה מניבות פירות וסיפוק אדיר.
קליג: "ההצלחה זה האושר הכי גבוה שיש וההיי הכי נהדר בעולם שהגוף יכול לחוות. לקוחה מאושרת ומרוצה שבחרה ללבוש שמלה שעיצבתי ביום שיא של חייה, זה הדבר הכי נהדר שיש".
חזוט: "את האינטראקציה עם הלקוחות, את היצירה ובעיקר את התוצאה הסופית שהכלה יוצאת מחויכת מאוזן לאוזן. אני מתרגשת יחד איתן ביום הגדול של חייהן".
קליג: "אני הכי מתרגשת לשוחח עם הלקוחה בפגישת הכרות ואז להגיע לפיצוח הנכון שלי ולהתאים לה שמלה שתואמת בול לאישיותה".
חזוט: "אני מציעה לה שביום חתונתה תבחר את האיפור ואת השיער בהתאם לאופי ולאישיות שלה, תוך התחשבות במבנה הפנים. אני בעד להבליט את היופי הטבעי שטמון בכל אחת".
קליג: "אני מאמינה שזהו היום היחיד בחיי הכלה שהיא יכולה ללבוש 'טו מאצ'' וזה אף פעם לא ייראה כך. אני מכוונת לכלה בינלאומית יפה, ייחודית שמקפידה על איכות החומרים. כאשר הכלה שלי מתחתנת על שפת הים בקיסריה, השמלה שאתאים לה תהיה בוהמי שיק, וגם אם האירוע במנזר במקסיקו או בקתדרה אלגנטית באיטליה הלוק יהיה בהתאם. בכל מקרה, אני אוהבת כמעט תמיד שובלים ארוכים, נפחים מודרניים עשירים וזוהר של בדים ברקמות נוצצות אלגנטיות מאוד".
חזוט: "סבלנות, סובלנות, התמדה, אוזן קשבת, שירותיות וכמובן כישרון!".
קליג: "אסור 'לקפוא על השמרים', כל הזמן לזוז קדימה. לשאוף לשלמות ולהיות טוטאלית".
כתבות נוספות שיעניינו אותך

22.7.2018
מערכת מתחתנים
סיפורי חתונה: דניאל וקובי
הכל אודות החתונה של הזוג המאושר במתחם האירועים טרויה
30.10.2019
מערכת מתחתנים
חינניות: המפורסמות שחגגו חינה - בגדול
שנת 2019 היתה השנה שבה מפורסמות ארצנו אימצו רשמית את טרנד החינה והפיקו אירועים מהממים שבטוח יעשו לכם חשק. אז מי דפקה הופעה הורסת, מי הביאה את בל אגם להרים לה ומי שילבה את חגיגות החינה עם טקס הפרשת חלה מפואר? כל התשובות - וההשראות - בפנים
14.1.2018
רון שגב-פינקלמן
אל תפספסו: יריד מעצבי נעליים
יריד "הקולקטיב" מציע אירוע אופנה יזמי שווה ביותר!23.12.2018
יאנה גימפלביץ'
איפה להצטלם? 5 לוקיישנים מפתיעים בדרך לחופה
המקומות הכי פוטוגניים לחתונה
20.4.2020
מערכת מתחתנים
נישואים אזרחיים בחו"ל
נישואים אזרחיים בחו''ל הם החלופה היחידה למי שמעוניין שמדינת ישראל תתייחס אליו כאל נשוי רשמית.
26.6.2019
הללי ז'בוטינסקי
עפים על זה: היעדים הכי שווים לירח דבש
חושבים לאן לטוס לירח הדבש? אל דאגה - כבר חשבנו על זה קודם: אתם תגידו לנו איזה סוג של חופשה אתם מחפשים, ואנחנו נספר לכם איזה יעד לוהט מתאים לכם בול. טיסה נעימה!
05.4.2020
מערכת מתחתנים
Ma Ma Ma My Corona: מצעד שירי החתונה הגרועים ביותר
בצעידה לחופה, בשבירת הכוס וברחבת הריקודים – אלה הם השירים שממש לא כדאי שיושמעו בחתונה שלכם.
09.3.2020
מערכת מתחתנים