הטרנד הלוהט של עונת החתונות הנוכחית: מטבח פתוח ושולחנות אבירים - מתחתנים menumain-menu-usersearchmenu_xaccessibilityנגישותcategoriesgaleriessitestoolsgeneralgoogle-playapp-storefacebookpinteresttwittersocial_instagramSite-By-NGsoft right-arrow right-arrow facebookpinterest
בדקנו וגילינו שהרבה יותר נוח להשתמש באתר כשהטלפון במצב מאונך.
סיבוב קטן ימינה ואנחנו איתך!
נגישות
נגישות

הטרנד הלוהט של עונת החתונות הנוכחית: מטבח פתוח ושולחנות אבירים

החתונות של היום הפכו לגדולות ונוצצות יותר והן מיישרות קו עם מסעדות השף והטרנדים הקולינריים העדכניים ביותר: לרגל עונת החתונות הקרובה יצאנו לבדוק מה הם הטרנדים הקולינריים הבולטים

קייטרינג ובר

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

כולנו מכירות את התחושה הזו - אנחנו מגיעות לאולם שנראה מדהים, המוזיקה אחלה, האוכל מוצלח, ועדיין, החתונה מזכירה הרבה יותר מסיבת סיום שנה לצוות העובדים בחסות מחלקת משאבי אנוש, מאשר חתונה שכיף לרקוד ולאכול בה. ואמנם קשה לשים את האצבע על מה בדיוק השתבש שם, אבל ברוב המקרים זה כנראה יהיה קשור לסעיף הקולינרי, בדגש על התפריט ויותר חשוב ממנו - על ההגשה של האוכל. אז לרגל עונת החתונות המתקרבת, הנה שלושה טיפים שירימו לכן את התפריט, את החתונה, ואת רמות השמחה של האורחים.

וואלי מתחם אירועים וכנסים - לכל הפרטים

קבלת הפנים

אחד הדברים שיכולים להפיל או להרים אירוע הוא בלי שום ספק האוכל שמוגש בו, בדגש על קבלת הפנים. וכשזה מגיע לקבלת הפנים, הטרנד החזק ביותר שנכנס בשנה האחרונה אל אולמות האירועים, ושיודע להרים את החתונות בכל פעם מחדש, הוא טרנד המטבח הפתוח.

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

האופן קיטצ'ן נותן לאורחים להרגיש שהם נמצאים באחת ממסעדות השף הכי מעודכנות. "היום, כשזה מגיע לחתונות, הלקוחות יודעים בדיוק מה הם רוצים", אומר משה טואשי, סמנכ"ל וואלי אירועים וכנסים.

"האורחים בחתונות כבר ביקרו בכל מסעדות השף והם מצפים לחוויה מסוג מסוים, וברמה מאוד גבוהה, ואין ספק שזה מכתיב גם את סדר היום בחתונות עצמן. אם עד היום האורחים הגיעו לקבלת הפנים, אכלו כמה מנות ראשונות שהכינו בתחנות ואז נכנסו לאולם וחיכו שתגיע העיקרית, היום אנחנו כבר מדברים על תפריט שונה לגמרי", משתף טואשי.

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

"בקבלת הפנים אצלנו בוואלי לדוגמה, יש אופן קיטצ'ן ענק, שעומדים בו טבחים, שף וסו-שפים שמכינים את המנות לעיניי האורחים, כשהטריות היא מעל הכל. קבלת הפנים שיצרנו לקחה השראה ממסעדות השוק הטרנדיות כמו מחנה יהודה, וזה כבר מייצר אווירה אחרת ושמחה בתוך קבלת הפנים עצמה, שברור שממשיכה אחר כך פנימה", טואשי מסביר.

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

וכך אפשר למצוא בוואלי מנות אנטיפסטי כמו זוקיני צלוי במירין ופפריקה מעושנת, חציל בלאדי בגריל במרינדה של לימון קונפי, טחינה גולמית וסילאן, סלקים צלויים בתנור אבן ודלורית צלויה על גחלים, וגם מנות שף כמו קרפצ'יו אנטריקוט ועלי ארוגולה צעירים וברזאולה סינטה כבוש במלח גס בתוספת בלסמי מצומצם ועלים טריים.

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

"המנות שנעשות אצלנו פרונטלית לעיניי הלקוח באופן קיטצ'ן צועקות טריות ואווירת שוק אותנטית, כמו נתחי דגים טריים בסגנונות שונים, מעורב ישראלי אסלי, אשתנור - מבחר שיפודים ופיתה סלוף עם ירקות טריים וכבושים, לחמניות פריקסה, שיפודי אנטריקוט, קציצות דגים של שבת וסלמון פיוז'ן. ואין ספק שהמנות האלה, והמטבח החי שנמצא במרכז קבלת הפנים, מרימים את האווירה", מתאר טואשי.

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

שולחן אבירים

טרנד נוסף שאפשר לראות היום באולמות האירועים הוא טרנד שולחנות האבירים הארוכים, בהם האורחים מקבלים מנות ללא הגבלה. "הבנו שהשיטה שבה מגישים מנה אחת לכל אורח כבר לא עובדת היום, וכולם רוצים לטעום כמה שיותר. ומצד שני טרנד החלוקה, או ה'שיירינג', יכול לייצר בלגן עבור האורחים. לכן החלטנו שאנחנו מגישים לשולחן המון סלטים קטנים ואיכותיים כמו אספרגוס על הגריל, קובנייה פילה בקר, קרפצ'יו שייטל, סלט של ארבע עגבניות וארנצ'יני כמהין", מסביר טואשי.

"בנוסף, האורחים יכולים להזמין ללא הגבלה מתפריט עיקריות עשיר. אם הם רוצים, מבחינתנו הם יכולים להזמין גם את התפריט כולו, כשכל מנה בו בפני עצמה גדולה ומפנקת. וכך למעשה האורחים מתפנקים בשולחן אבירים ארוך, עם שפע שלא נגמר, עם בשרים כמו סטייק אנטריקוט שעשוי ברמה הכי גבוהה שיש, וכשכל הפרודוקטים טריים ומיוצרים בבית, עד לרמת המלפפונים החמוצים, החומוס, הבשרים, התוספות והסלטים, ברמת העשייה הכי מדויקת שאפשר", הוא מסביר.

ואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

ואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

בופה הקינוחים

"החלטנו שבחתונות אנחנו מתחילים באווירה שהיא לגמרי קז'ואל עם מטבח השוק הפתוח, ממשיכים לתוך האולם לארוחה בהגשה אלגנטית וחוזרים לקז'ואל בקינוחים. וכאן אנחנו כבר עושים מסיבה ענקית, כשהשף והסו-שף יוצאים החוצה אל האורחים, ועורכים שולחן קינוחים ענק, עם הכנה של גלידות לעיניי הלקוחות, הרכבת קינוחים במקום, המון ממתקים שפזורים על השולחן, חנקן נוזלי להכנת הגלידה שיוצר מן 'עשן' סמיך בשולחן עצמו, מבחנות עם רטבים, דוכן ענק של מלבי ועוד המון קינוחים שכיף לאכול ולראות איך הם נוצרים. והאטרקציה של שפים שיוצאים החוצה אל הקהל ועושים הופעה שלמה, תמיד מייצרת המון שמחה, התקהלות ואווירה של חגיגה מטורפת ואמיתית".

ואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

וואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)

המתחם המרהיב וואלי אירועים וכנסים, שממוקם בליבה של כפר סבא, נמצא בחזית הקדמה והחדשנות בעולם האירועים הפרטיים והעסקיים, ומציע ללקוחותיו תפריט עשיר, מטבח טרי ומעודכן, כמו גם חופות על בריכות מוארות, מערכת תאורה והגברה מתקדמת, מתחם אירוח עם סוויטות מפנקות ועוד - כל מה שיהפוך את החתונה שלכם ללא פחות ממושלמת.

ואלי אירועים וכנסים (צילום: באדיבות וואלי אירועים וכנסים)


כתבות נוספות שיעניינו אותך

הכל כתוב בה, הטקס
אל תפספסו: יריד מעצבי נעליים , נעליים
5 טיפים לבחירת תקליטן מומלץ לחתונה שלכם, מוזיקה
רג'ינה קינג באוסקר (צילום: ג'ף ליפסקי)
סיפורי חתונה: דניאל וקובי, סיפורי חתונה
יריד שמלות הכלה של רוח נשית (צילום: תומר טרלן בן אבי)
צילום: Shutterstock
דוריה מתחם אירועים (צילום: באדיבות האולם)