מחפשים טוויסט קולינרי למוזמנים שלכם - קבלו את הדבר הבא - עישון בשרים, שמגיע עד אליכם
כל מי שנמצא עם היד על הדופק בכל הקשור לקולינריה כבר הבין שבשרים בעישון ארוך הם ה-להיט של תחילת 2015. מסעדות בסגנון ברביקיו מדרום ארצות הברית נפתחות כפטריות אחרי הגשם כשהן מצוידות במעשנות ענק מיובאות מחו"ל. נתחי בשר מקבלים מסז' ברטבים עם טעמים עמוקים, נכנסים לצלייה ארוכה בטמפרטורות נמוכות ויוצאים רכים ועסיסיים.
הטריילר, קייטרינג חדש של השף יוסי שרף, מתמחה בתחום הטרנדי של עישון, יישון וצליית בשרים. הוא תכנן נגרר ענק ובו 14 מטרים של גרילים ומעשנות ושמונה מטרים של משטחי עבודה, שיכולים להגיע לכל פינה בארץ בין אם זה גן אירועים או פינה נידחת יותר או פחות בטבע. אין אורח שלא יתעלף למראה הנתחים השחומים שמגיחים מהמעשנות: גושי אנטריקוט מיושן מעושן קלות, נתח פיקנייה צלוי כשעה וחצי ושורט ריבס עגל צלוי ומעושן ברוטב ברביקיו. שוק טלה מעושן וצלוי עם שום ורוזמרין או שקדי עגל בגריל מתכתבים עם תפריטי מסעדות שף ומוגשים בצורה שממקסמת את טעמם הטבעי.
חובבי עוף – כי גם כאלה יש בכל אירוע - יקבלו אותו בצורתו המעושנת והמתוחכמת ללא עצמות במילוי פריקי, בצל מטוגן, לימון כבוש וחצילים. אפילו קבלת הפנים זוכה להתייחסות עם עמדת בשרים שמציעה נקניקים, רוסטביף אדמדם שמוגש בפרוסות דקיקות עם חרדל שמעקצץ באף, פסטרמות ועוד. נכון שהעיקר הוא בשר אבל במידת הצורך יוכנו מנות לא-בשריות לפי בקשת הלקוחות ואופי האירוע.
הרקע של שרף הכין את הקרקע לקונספט החדשני. עוד לפני שפיתח קריירת שף עם ותק של 13 שנים הוא גדל בצפון הארץ כחקלאי, גידל בקר ועסק בגידולי שדה. הוא התמחה ועבד אצל טובי השפים בארץ (כתית, סיטארה) ובנוסף הקים וליווה מספר עסקים בתחום האירועים והמסעדנות בשנים האחרונות. לאחר שצבר ידע בהקמה ובניהול של עסקי מזון לצד התמחות ביישון ובעישון בשרים, טיפול ושימוש נכון עבור כל חלק וחלק של הבשר, החליט שרף שמתחשק לו לנשום אוויר צח ולא להיסגר במטבחי מסעדות. האהבה לבשר התוותה את הכיוון ומחקר הוביל אל השיטה הטקסנית, אחת הדרכים המסורתיות שבמשך עשרות אם לא מאות שנים מוכיחה את עצמה. כל נתח מקבל את הטיפול ואת המרינדה שמתאימים לו וצלייה בטמפרטורה נמוכה למשך פרק זמן שיפיק את מירב הטעמים והארומות. כשהרגע המתאים מגיע שולפים שרף והצוות שלו את הנתחים מהמעשנה, פורסים אותם מול עיני האורחים ומצלחתים באלגנטיות לצד רטבים וסלטים מתוחכמים.
הטריילר מתאים כמעט לכל אירוע – חתונות, אירועים בבתים פרטיים, פסטיבלים, אירועי ספורט, מסיבות רווקים, השקות שטח, בת/בר מצווה, ושיתוף פעולה עם חברות קייטרינג אחרות. לא משנה למה תחברו אותו, הטריילר צפוי להיות שיחת הברזייה הכי לוהטת ביום שלמחרת.
הכתבה מאת אורית ירון
טלפון להזמנות: 052-5476130
כתבות נוספות שיעניינו אותך
11.4.2022
מערכת זאפ מתחתנים
יעדים לירח דבש - חופשות מומלצות במיוחד למאוהבים
ירח הדבש מסמל את התקופה היפה ביותר בזוגיות – במהלכו תתרכזו בעיקר בזמן איכות זוגי, על רקע נופים עוצרי נשימה. מתלבטים לאן לנסוע? לפניכם 10 יעדים מומלצים לירח דבש!30.10.2019
מערכת מתחתנים
חינניות: המפורסמות שחגגו חינה - בגדול
שנת 2019 היתה השנה שבה מפורסמות ארצנו אימצו רשמית את טרנד החינה והפיקו אירועים מהממים שבטוח יעשו לכם חשק. אז מי דפקה הופעה הורסת, מי הביאה את בל אגם להרים לה ומי שילבה את חגיגות החינה עם טקס הפרשת חלה מפואר? כל התשובות - וההשראות - בפנים28.12.2022
רני זהר
ירח דבש בחורף – אקזוטי או מושלג?
ירח דבש בחורף – מצאנו לכם 4 יעדים מדהימים לירח דבש בחורף, החל מהאקזוטי ביותר ועד המושלג26.7.2021
מערכת מתחתנים
רוצים חתונה אחרת? כך תשווקו את זה נכון
"אם תקשיבו, תכילו, תהיו כנים ויצירתיים, כנראה תופתעו לטובה. הרי הקרובים לכם – אוהבים אתכם בדיוק כפי שאתם אוהבים אותם". כך תתחתנו נכון12.1.2023
רני זהר
זר כלה מפרחי חורף עדינים
זר כלה לחורף – איך תרכיבי את הזר המושלם, שלא רק ירגש אותך אלא גם יורכב מפרחים שמתאימים לעונה הקרה?12.2.2022
אורלי בויום
חליפות חתן – מה הסגנונות המובילים היום?
איזה מין חתן אתה, של בלייזר שחור וקלאסי או של חליפה צבעונית וטרנדית? חיפשנו את מיטב חליפות החתן ל- 2022, כדי שתיראו הכי יפים וטרנדיים שיש ביום השמח בחייכם.26.3.2019
מערכת זאפ מתחתנים
משבוע האופנה לשבירת הכוס: השראות לחתונות קיץ 2019
עונת חתונות הקיץ כבר בפתח, סגרתם אולם, איפור ושיער אבל לא החלטתם מה תלבשו? קבלו השראה ללוק המושלם לחתונה שלכם29.1.2023
רני זהר