מקום קטן לאירוע גדול
הדופלקס בהרצליה פיתוח מתרענן ומציע חוויה קולנרית במיטבה
רון שגב-פינקלמן
03.8.2015
נזקקנו לקצת שקט, שלווה ובריזה של ים, ואז הגיעה ההזדמנות לבקר ב Duplex דופלקס - מתחם אירועים מול הים. כשמקום שאנחנו אוהבים עובר שדרוג זו סיבה ממש טובה לתת לשם קפיצה ולראות מה השתנה.
Duplex דופלקס - מתחם אירועים מול הים, ממוקם מצויין, כלומר נגישות פנורמית למי הים התיכון, חנייה בשפע ומיקום ברחוב המלונות של הרצליה פיתוח.
במקום פועלים כעת שני מתחמים לאירועים: האחד נקרא DINNER ROOM ומציע לופט עם נוף פנורמי לים, ויציאה למרפסת היקפית.
בגג המבנה ממוקם ה ROOF BAR שפועל גם בחודשי הקיץ ומעניק הזדמנות לבריזה מהים בכיסאות בר וישיבה אלטרנטיבית בתחושה קצת יותר משוחררת, וגם בחורף כמתחם מקורה שמאפשר הצצה אל נוף הים המשכר.
שני המתחמים עונים על הציפייה להקפדה עיצובית וחשיבה על הפרטים הקטנים. אבל הדבר שמייחד את המקום הוא ההקפדה הקולינרית שבו. זהו גן עדן לאוהבי קולנריה משובחת באירועים.
רצינו לשמוע על מי שמנצח על העשייה המוצלחת והושבנו את השף האמון על העשיה, השף עומרי שחר, לענות לנו על כמה שאלות. קצת רקע, עמרי סיים שירות צבאי בשייטת ועשה שינוי כיוון מוחלט כשטס ללמוד בניו יורק ב״פרנץ׳ קולינרי אינסטיטיוט״- בית ספר יוקרתי לבישול צרפתי בניו יורק. בהמשך הוא אף עבד כשף במסעדות יוקרה בניו יורק ביניהן הג׳אן ג׳ורג׳ המפורסמת.
המסע הקולינרי נמשך ביעדים נוספים באירופה ביניהן צרפת וספרד, שם הוא פתח מסעדה משלו. לאחר מספר שנים עומר חזר ארצה והיה שותף ושף במסעדת הבשרים האודאון ובמקביל פעל בעוד פרוייקטים קולינריים ביניהן בתחום הוידאו והאוכל.
כיום הוא משמש כשף של מתחם האירועים הדופלקס, השייכת לקבוצת בנדיקט.
עומרי, מהיכן ההשראה למנות. בכל זאת לחדש בכל עונה מדי שנה זה לא סיפור פשוט?
"בתפריט הנוכחי ההשראה באה מכל האירועים שהייתי בהם ורציתי להגיש משהו שהוא מעט אחר גם ברמת הפרזנטציה וגם ברמת הטעמים. כדי לייצר ייחוד אני בוחן כל מנה בפני עצמה והשילובים כבר מתרחשים מעצמם. גם לקהל שבא לערוך כאן את האירועים שלו יש יכולת מדהימה לייצר שילובים מיוחדים שהופכים את הארוחה למיוחדת".
אנחנו טעמנו והכל היה לנו טעים. איזו מנה הכי מיוחדת בעינייך ומדוע?
"מנת הפרגית טנדורי עם סלט תפוחי אדמה חם שיש בו תרד, שום, לימון כבוש וגראם מאסלה היא בהחלט מנה שונה בנוף פה".
איזו מנה הקהל הכי אוהב?
"הקהל מאוד אוהב את מנת הסלמון שלנו שהיא מנת סלמון מעולה, סלמון בקרסט חרדל מתוק עם ירקות ירוקים".
איך היית מאפיין את הסגנון הקולינרי שלך?
"הסגנון הקולינרי שלי הוא עולמי אך לא מתחכם. מצד אחד להיפתח לטעמים וסגנונות עולמיים ומצד שני לדאוג לפשט זאת לקהל הישראלי ולשמור את האוכל טעים ונגיש עבורו. צריך לזכור שבאירוע הקהל שמגיע הוא מגוון. זה לא כמו זוג אנשים שנכנס למסעדה שהוא בחר את הסגנון שלה ואז הוא בוחר לעצמו את המנות. המוזמנים באיזה שהוא מקום שלמו על על ארוחה שהם לא קובעים וצריך לאפשר לכל אחד למצוא את עצמו ועדיין להגיש את המנות טעימות, עם קריצה, ומאוד אסתטיות. וזו השאיפה שלי".
צילומים: שאולי לנדנר, סטודיו ארט
כתבות נוספות שיעניינו אותך
31.12.2019
מערכת מתחתנים
ואחת לשנה הבאה: מצעד חתונות העשור של המפורסמים
חתונות של סלבז תמיד מרגשות, אבל כשהגיע הזמן לסכם עשור שלהן - על אחת כמה וכמה; אז מי שיחקו לנו עם הלב עד הסוף הטוב, מי הכתיבו טרנדים ואת החתונות של מי בחיים לא נשכח? מצעד סיכום עשור חגיגי29.1.2023
רני זהר
מתנות לחתן שהוא בוודאות ישמח לקבל
החתונה מתקרבת ואת חושבת להפתיע אותו בבוקר היום המרגש שלכם עם מתנה? אתם ההורים של הכלה ורוצים להתחבר ולשמח את החתן? 10 מתנות לחתן שהוא בטוח יאהב14.8.2022
רני זהר
עיצוב הזמנה לחתונה: טיפים, רעיונות ואיך מעצבים לבד?
איך בוחרים מעצב הזמנה לחתונה? מה צריך לדעת כשמעצבים הזמנה לבד? כל הטיפים והרעיונות לעיצוב הזמנה בעצמכם05.4.2020
מערכת מתחתנים
Ma Ma Ma My Corona: מצעד שירי החתונה הגרועים ביותר
בצעידה לחופה, בשבירת הכוס וברחבת הריקודים – אלה הם השירים שממש לא כדאי שיושמעו בחתונה שלכם.26.3.2019
מערכת זאפ מתחתנים
משבוע האופנה לשבירת הכוס: השראות לחתונות קיץ 2019
עונת חתונות הקיץ כבר בפתח, סגרתם אולם, איפור ושיער אבל לא החלטתם מה תלבשו? קבלו השראה ללוק המושלם לחתונה שלכם11.4.2022
מערכת זאפ מתחתנים
יעדים לירח דבש - חופשות מומלצות במיוחד למאוהבים
ירח הדבש מסמל את התקופה היפה ביותר בזוגיות – במהלכו תתרכזו בעיקר בזמן איכות זוגי, על רקע נופים עוצרי נשימה. מתלבטים לאן לנסוע? לפניכם 10 יעדים מומלצים לירח דבש!07.7.2022
מערכת זאפ מתחתנים
אודאון – חוויה קולינרית שטרם הכרתם
אודאון- גן אירועים בעמק חפר שבשרון, הידוע בזכות הסטייל המוקפד שלו, העיצוב האירופאי הייחודי ובעיקר, האוכל המשובח ואופן ההכנה הייחודי לו, מציב סטנדטים חדשים לאירועי איכות.18.2.2022
אורלי בויום