בעל העסק? בוא ליצור פרסום אטרקטיבי וייחודי לעסק שלך
קרא עוד על פרסום באתר
- אני רוצה...
-
אטרקציות, מתנות לאורחים
- אטרקציה
-
בלונים
וודינג סטור Wedding Store
קצת על העסק
ספק זה לא מסר מידע נוסף על שירותיו.
רוצה לשמוע על ספקים דומים? לחץ כאן
-
1700-552424
-
עמישב 24, תל אביב
-
לאתר החיצוני
איך מגיעים לוודינג סטור Wedding Store
וודינג סטור Wedding Store - חוות דעת
דירוג גולשים
5כתבו חוות דעת
26 חוות דעת על וודינג סטור Wedding Store
- מהחדש לישן
- מהישן לחדש
- מהגבוה לנמוך
- מהנמוך לגבוה

mortem
מעולים!
מגוון ענק של גימיקים איכותיים לרחבת הריקודים, מחירים נוחים, שירות יוצא דופן ומשלוח עד הבית – צריך יותר מזה?! באירוע החתונה שלנו רצינו למלא את הרחבה בשלל גימיקים צבעוניים, תוך... רת קונספט אחר בכל אחד מסבבי החלוקה. יצרנו קשר עם ניר מוודינג סטור ובהמלצתו הרכבנו חבילה מגוונת ומרהיבה. האורחים "חטפו" את האביזרים, האווירה הייתה מחשמלת והתמונות – אין מילים... השירות שקיבלנו מניר היה יוצא דופן ברמתו – אישי, מקצועי, יצירתי, אמין וזמין בכל עת. כמובטח, המשלוח הגיע במהירות רבה וכלל את כל הפריטים שהוזמנו ללא דופי. פשוט, נעים ונוח! ממליצים בחום על וודינג סטור ועל ניר המקסים!

Ohad and naomi
אחלה אחלה שירות
התחתנו אתמול ועוד היום היה חשוב לנו לציין את האביזרים לחתונה שהרימו את האירוע שלנו דברים מיוחדים וחדשים שגרמו לכולם להתלהב. אנחנו לקחנו גם מהחנות זרים מתחרה לילדות היה... ות היה ללא דופי ומקצועי. הכל באיכות מעולה ופשוט עשה את הערב!!

Davide
אחלה שירות
קנינו באתר שלהם כפכפים לרחבת הריקודים וכיפות לחופה, היה ממש קל לבצע את ההזמנה, והפריטים הגיעו מאוד מהר. ממליץ לקנות מהם.

לילה טוב
גימיקים לרחבת הריקודים
אם אתם מחפשים שיעשה לכם אחלה של חתונה תקנו בחנות וודינג סטור חיפשתי מקום שיכול לעזור בעצם לצמצם לי את החיפושים אחרי שטויות במחיר נורמלי ושיבוא בחבילה אחת אחרי גלישה קצרה באינטרנט... מצאתי את האתר הכי מושלם!!!!! ההזמנה הייתה קצרה ויעילה ונעימה דרך האינטרנט אישור אשראי בטלפון עם מוטי שהיה זמין בכל שניה של שאלה ובקשה . תוך שניות קיבלתי מענה ובסוף הגיעו מוצרים ארוזים שמורים במצב מצויין !!! יש לי עדיין זמן לחתונה ובטוחה שעוד אקנה שם עוד דברים משלימים לחתונה מעולה מעולה מעולה!!!!

Shiri
תותחי על!!
אני חייבת לציין שזו לא פעם ראשונה שאני מזמינה מוודינג סטור, אלא שלישית ולא אחרונה בהחלט זה התחיל ב 5.8 בחתונה שלי ובגלל שהייתי מרוצה כל כך אז גם בעוד 2 חתונות של חברות טובות חודש... אחרי וחודשיים אחרי. ניר המנהל יודע להתאים לכל אירוע בדיוק את מס' האביזרים שצריך ואת סוג האביזרים. הוא והצוות שלו תותחים ולכן בכל חתונה של חברים אני אחראית על האביזרים , כי יש על מי לסמוך בוודינג סטור! ממליצה בחום מבחינת השירות, המחיר והאיכות!