דף הבית  ›  קייטרינג ובר  ›  קייטרינג אסאדו: כך עושים 'על האש' בחתונה
כתבות לפי נושאים
מקום לחגוג
קייטרינג ובר
מארגנים חתונה
בית יהודי
הטקס
הכלה
טיפוח וכושר
החתן
מוזיקה
צילום
יחסים
אהבה מחושבת
מסביב לחתונה
מסיבת רווקות
סיפורי חתונה
ירח דבש בחו"ל
הבלוגיה
gays wed
חתונה ירוקה
המדריך לחתונה
שמלות כלה 2016
שמלות כלה2017
twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter

קייטרינג אסאדו: כך עושים 'על האש' בחתונה

'ל"ג בעומר' זה רק תירוץ לאסאדו איכותי. חתונות על טהרת הבשר

מאת רון שגב-פינקלמן   30.04.17   מתוך כתבות:  קייטרינג ובר
חתונה בסגנון אסאדו היא חתונה סביב טהרת הבשר, במהלכה מוגשים סוגים שונים של בשר כמו אסאדו, אנטריקוט, פילה, כתף, נתחי קצבים וסינטה בנתחים גדולים ועסיסיים

נדב שוורץ, בעל קייטרינג אסאדו 'באפלו' מסביר מה מייחד את שיטת הכנת הבשר: "נתחי הבשר נצלים בבישול איטי של עד 8 שעות. בצורת בישול זו, האש חורכת את הבשר קלות ולא מתבצעת צלייה ישירה ומידית כמו ב"על-האש" המסורתי. 

"קיימים שני סוגי צלייה בקטגוריה זו: האחת היא הצלייה הארגנטינאית המתבצעת בטכניקה של צליית הבשר על חרבות סביב מדורה; האחרת היא הצלייה בסגנון האירופאי - צלייה יותר אסתטית ואלגנטית, העשייה מדויקת והנתחים טעימים בהרבה".

קייטרינג אסאדו

שוורץ מוסיף: "צורת הצלייה האירופאית מתבצעת במעשנות. אצלנו בקייטרינג 'באפלו' בנינו את המעשנות בהן אנו משתמשים, תוך השקעת מחשבה על הגורמים שיתרמו לצלייה האיכותית ביותר. הבשר ניצלה בתנורים לעיני אורחי האירוע בפחמי הדרים אשר מעניקים לבשר ארומה ייחודית לקייטרינג שלנו.

"בנוסף, הבשר נפרס כאשר הוא חם ועסיסי. שני סגנונות העישון המרכזיים לבשר הם עישון קר ועישון חם. סגנון העישון הקר הוא טכניקה פחות פופולארית בישראל במהלכו מתקיימת 'חניקה' של הבשר בתוך המעשנת, מה שגורם לטעם המעושן להיות דומיננטי מאוד. העישון החם, לעומת זאת, הוא הסגנון המועדף על הקהל הישראלי", מסכם שוורץ.

מעשנים את הבשר


מה מכינים?

קייטרינג 'באפלו' מציע מגוון אפשרויות הפונות לכל סוגי הקהל, משום שאפשר לצלות במעשנות הכל, כולל דגים, פטריות פורטובלו, סוגי בשר שונים, עופות ועוד. כל זאת מוגש בנוסף לתפריט מתאבנים וסלטים עשיר ורחב מאוד (כשמונה סוגים), יחד עם מבחר תוספות חמות, מטבלים ולחמים.

תתפלאו אבל
שתיים ממנות הדגל של 'באפלו' עבור צמחונים וטבעוניים הן פטריות פורטובלו מעושנות ונתחי סייטן אשר סופגים את שלל הטעמים ומהווים תחליף טעים והולם לבשר. עוד מנת דגל פופולרית היא סביצ'ה דג ים.

בשר עסיסי

תוספות לבשר


איך זה עובד?

בקבלות הפנים מגישים מנות קטנות, עשירות וטעימות מאוד לפתיחת התיאבון; לאחר מכן מגיעים הבשרים ולצדם התוספות, כאשר הבולטות ביניהן הן פירה ירקות שורש עשיר ושעועית ירוקה עם כרוב ניצנים וברוקולי קלויים בשומשום. ולבסוף, לקראת הקיץ הקרב 'באפלו' השקיעו בקינוחים שווים כמו סורבה, ארטיקים, סברסים ועוד רבים אחרים.

קינוחים



כמה עולה?

חתונות אסאדו הן חתונות הנחשבות מושקעות ויוקרתיות, והדבר משתקף במחירים גבוהים ביחס לשאר (בשל עלות הבשרים). קייטרינג 'באפלו' מודעים לכך ולכן מציעים ללקוחותיהם חבילה הכוללת גם ציוד לאירועים (שולחנות, כיסאות, פינות ישיבה וכו'), מה שמוזיל את עלויות האירוע בצורה ניכרת.

*הכתבה הוכנה בשיתוף 'קייטרינג אסאדו' והתמונות באדיבותו

twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
סגור
הוספת תגובה
שם
דוא"ל
הציגו את כתובת הדוא"ל
כותרת
תוכן
בלחיצה על "שלח" הנני מאשר שאינני שולח כל תגובה המפרה את תנאי השימוש בפורטל מתחתנים ברשת.
שלח