דף הבית  ›  קייטרינג ובר  ›  הכי טבעי שיש: קייטרינג בצפון
כתבות לפי נושאים
מקום לחגוג
קייטרינג ובר
מארגנים חתונה
בית יהודי
הטקס
הכלה
טיפוח וכושר
החתן
מוזיקה
צילום
יחסים
אהבה מחושבת
מסביב לחתונה
מסיבת רווקות
סיפורי חתונה
ירח דבש בחו"ל
הבלוגיה
gays wed
חתונה ירוקה
המדריך לחתונה
שמלות כלה 2016
שמלות כלה2017
שמלות כלה 2018
twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter

הכי טבעי שיש: קייטרינג בצפון

קייטרינג 'גפנים' מציג תפריט צמחוני ותפריט טבעוני

מאת רון שגב-פינקלמן   19.04.17   מתוך כתבות:  קייטרינג ובר

קייטרינג צמחוני או טבעוני מתאים לכל חתונה, ובניגוד למה שנדמה הוא עשיר וצבעוני במיוחד ואפילו האורחים 'הבשריים' מתאהבים בו...

תפריט צמחוני מאפשר משחק רב של יצירתיות וצבעוניות באוכל.ב'גפנים' הוא מוגש באופן אותנטי ומוקפד בבופה המשלב בישול ביתי ושימוש בחומרי גלם עונתיים וטריים בלבד.

התפריט כולל סלטים טריים ומגוונים, לחמים וממרחים, מאפים, מרקים, תבשילים, פשטידות, לביבות וממולאים, מאכלי דגים ומאכלים מארצות הבלקן ושפע של פירות העונה, ריבות, עוגות וקינוחים.

קייטרינג גפנים

אז אם אתם מתלבטים, כדאי שתדעו שהמטבח הצמחוני בהחלט מתאים לכל אורח בכל גיל, והתפריט מתחשב גם בצרכים ובקשות מיוחדות של סוג הטבעוניות - ללא גלוטן, מלח או סוכר.

"אורחים שלא יכולים בלי בשר מופתעים בכל פעם לטובה ומגלים את סוד האושר והגיוון שאפשר למצוא באוכל צמחוני-טבעוני", אומרים ב'גפנים'. "אנו משלבים מנות בעלות טקסטורה ותיבול שמזכירות מנות בשריות, וכן מנות חמות ומשביעות שנותנות את המענה החלופי לבשר".

קייטרינג צמחוני

בהמשך לטרנד שתומך בחקלאות ישירה, מנות 'מהחווה אל הצלחת', ללא חומרים משמרים ובשימוש מופחת בבשר ושומן, עונות על הצורך.

תפריט טבעוני

המטבח הטבעוני כולל מנות ללא גבינות וביצים ובו מגוון רחב של מנות מיוחדות ולא שגרתיות כגון: סטייק חציל, לביבות בטטה/ירקות שורש, לזניה ירקות, פלאפל, קציצות שקדים ברוטב טחינה, מאפה ארמני עם תרד בר, מעדן חלבה וגרעינים, טרפלס צ׳ילי שוקולד וקרמבל חם של תפוחי עץ וסלק.

קייטרינג עם אסתטיקה

בשנים האחרונות קייטרינג צמחוני-טבעוני נעשה מאוד פופולרי, ואחוז החתונות הטבעוניות/צמחוניות וגם חלביות עלה משמעותית, מתוך מגמה עולמית של הפחתה בשימוש בבשר, מודעות בריאותית ותפיסה עקרונית של שמירת על איכות הטבע.

הטיפים של 'גפנים'

טיפ 1 לזוגות השוקלים תפריט צמחוני/טבעוני/חלבי - אל תחששו לעשות זאת. אנשים שבויים בתוך הקונספט המוכר והידוע וברגע שהם נחשפים לעושר, למגוון ולצבעוניות הם מתלהבים כפליים.

מגוון רחב של אפשרויות

טיפ 2 - רצוי וכדאי לשלב מנות דגים בתפריט כמענה לאלו שמורגלים לאכול בשר.

טיפ 3 - קונספט חדש הנקרא 'אירועי מעדניות' - מדובר בדוכנים צבעוניים המציעים מעדנייה צמחונית, חלבית, דגים ובכל מעדנייה מספר מנות. השימוש במעדניות נותן לאירוע אופי חופשי יותר, אוירה של שוק ססגוני ומרהיב ומלא בכל טוב. מתאים לאירוע זורם וצעיר.   

 
*התמונות באדיבות 'גפנים'

 

twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
סגור
הוספת תגובה
שם
דוא"ל
הציגו את כתובת הדוא"ל
כותרת
תוכן
בלחיצה על "שלח" הנני מאשר שאינני שולח כל תגובה המפרה את תנאי השימוש בפורטל מתחתנים ברשת.
שלח