דף הבית  ›  מקום לחגוג  ›  'אהבתיה': טעימות של איכות, שורשיות ואהבה
כתבות לפי נושאים
מקום לחגוג
קייטרינג ובר
מארגנים חתונה
בית יהודי
הטקס
הכלה
טיפוח וכושר
החתן
מוזיקה
צילום
יחסים
אהבה מחושבת
מסביב לחתונה
מסיבת רווקות
סיפורי חתונה
ירח דבש בחו"ל
הבלוגיה
gays wed
חתונה ירוקה
המדריך לחתונה
שמלות כלה 2016
שמלות כלה2017
twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter

'אהבתיה': טעימות של איכות, שורשיות ואהבה

הצצה לאולם בוטיק מיוחד בקרית מלאכי שהוקם מאהבת המקום, האנשים והפריפריה

מאת רון שגב-פינקלמן   13.03.17   מתוך כתבות:  מקום לחגוג
'אהבתיה' הוקם לפני כשנתיים וממוקם בצומת דרכים מרכזית, הלא הוא צומת קסטינה. אז מה כל כך מיוחד באולם הזה?

זה נכון שרבים היום אוהבים לסמן את האולם שלהם כ'אולם בוטיק', אבל במקרה של 'אהבתיה' באמת מדובר באולם בוטיק אלגנטי שמתהדר גם במטרה חברתית ראויה. בעלי האולם נולדו וגדלו בקריית מלאכי, ולכן החליטו להחזיר לעיר ולקהילה שבה גדלו והרוויחו את הונם. מכאן גם נוצר השם 'אהבתיה' - אהבת המקום, האנשים והפריפריה.

סגנון עיצוב: סגנון מודרני ועכשווי המשלב אלמנטים ייחודיים וטכנולוגיה מתקדמת. לצד האולם, גן ארצישראלי עם צמחיה עשירה ופסטורלית, כולל פינות ישיבה מפנקות, עמדות בר ומזנונים שופעים פינוקים לשלב קבלת הפנים.

אהבתיה

מתחם חופה: אלגנטי עם נגיעה רומנטית, ממוקם באזור המזרחי של הגן, לצד מפל מים מרשים המוקף באורות צבעוניים.

עיצוב אלגנטי

קולינריה: על האוכל אמון השף מאיר אברג'יל אשר מנצח על הכנת המטעמים מחומרי הגלם המובחרים ביותר. בין המנות המיוחדות: מרק חרירה - עדשים, עגבניות, חומוס ואטריות; מנת קזבלנקה - קדירת לילה של בשר ראש, עם פלפלים פיקנטיים ורוטב אדום, ומנת צלע עגל חלב בליווי מוח עצם.

קולינריה מפוארת

מנות השף


מנות מסעדה


מספר מוזמנים:
עד 500 באירוע ישיבה, עד 800 איש באירוע קוקטייל.

חשוב לדעת: מבצעים מיוחדים לאירועי אביב במחירים מיוחדים, ובנוסף הטבות למקדימים להירשם לאירועי הקיץ וסתיו 2017.

* הכתבה בשיתוף 'אהבתיה'

twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
סגור
הוספת תגובה
שם
דוא"ל
הציגו את כתובת הדוא"ל
כותרת
תוכן
בלחיצה על "שלח" הנני מאשר שאינני שולח כל תגובה המפרה את תנאי השימוש בפורטל מתחתנים ברשת.
שלח