קייטרינג | תפריט לחתונת חורף 2015 menumain-menu-usersearchmenu_xaccessibilityנגישותcategoriesgaleriessitestoolsgeneralgoogle-playapp-storefacebookpinteresttwittersocial_instagramSite-By-NGsoft right-arrow right-arrow facebookpinterest
בדקנו וגילינו שהרבה יותר נוח להשתמש באתר כשהטלפון במצב מאונך.
סיבוב קטן ימינה ואנחנו איתך!
נגישות
נגישות

מה חדש אצל חברות הקייטרינג החורף?

טועמים את החורף

קייטרינג ובר

שינויי מזג האויר לא פוסחים גם על חברות הקייטרינג. בשבילן זוהי הזדמנות לגיטימית לרענן תפריטים ולהוסיף/להוציא חומרי גלם עונתיים מהתפריט.

איזו בשורה מביא לנו החורף הקרוב? הלכנו אצל שני שפים מובילים לבדוק תפריטים ומתכונים. זהירות! כתבה מרעיבה.

  

אבשה קייטרינג

 התחזית לחורף: חורף 2015 מביא איתו צבעים, מרקמים וטעמים מיוחדים. הדגש העונה הוא על הצבעים שיחממו את החורף. הקונספט הקולינרי שמנחה את 'קייטרינג אבשה' הוא התאמה מדויקת לאופי האירוע ולמוזמנים ולכן המנות יהיו  אישיות וייבנו לעיניי האורחים, כדי שכל אורח ירגיש יחיד ומיוחד.


קבלת הפנים: האורחים יתקבלו במרקים חמים דוגמת מרק תפו"א עם כרישה ומרק אפונה עם נענע. המרקים יוגשו בליווי שמנים ארומטיים.

בנוסף למרקים, יוגשו המנות דואט מולארד וסינטה, שייצלו מול האורחים בתנור לבנים איטלקי ויוגשו על מצע של פירה כתום ומנה של סלמון הנצרב על פלאנצ'ה מול האורחים ומוגש על מצע של קרם ארטישוק.

עיקריות: במנות העיקריות נטעם שדרוגים למנות העיקריות המוכרות והמוצלחות באירועים. הדג או הבקר יקבלו טוויסט של טעמים בצלחת. בין המנות שנראה העונה יהיו פילה מוסר באיולי לימונים שיונח על ריזוטו פטריות ביין שרדונה ודואט של פילה בקר וספריבס טלה.

קדירה של טלה בפטריות חורש ויין אדום תוגש לצד תבשיל בורגול ומנה של פריים ריב שניצלת בתנור פחמים ועשירה בטעמים תוגש עם פירה קוקוס.

לצד המנות יוגשו סלטים רעננים וצבעוניים, סלטי חורף חדשים בליווי של ירק טרי עשבי תבלין ופירות יבשים. חגיגת צבעים וטעמים.

קינוחים: לסיום יוגשו קינוחים מחממים, כמו מאפה שמרים שנאפו בתנור לבנים, פנקייקס עם מבחר תוספות וסחלב חם בליווי רימונים וקוקוס.

לאורך כל האירוע יוגש בבר הקפה סיידר חם עם מקלות קינמון.

ההפתעה: במהלך כל אירוע יוגשו הפתעות קטנות שיחולקו לאורחים ויחממו את הלב.

בשורה התחתונה: חורף 2015 יהיה בדגש על צבעים וטעמים חזקים שיחממו את העין, הגוף וכמובן הלב.   


קייטרינג טעם וצבע

 

התחזית לחורף:  2015 הולכת להיות שנה מעניינת מלאת טעמים מוכרים, אהובים וממכרים כשבכל נגיסה נרגיש את כל העולם.

קבלת הפנים: יתאפיין יותר בסגנון אוכל הרחוב, כשההשראה תהיה מהמטבחים האסיאתיים של תאילנד ווייטנאם, עם נגיעות מארצות אחרות כמו הודו ודרום אמריקה. אוכל הרחוב האסיאתי והדרום אמריקאי מתאפיין בטעמים חזקים ומגוונים שמאד חביבים על הסועד הישראלי ואינו מציב כמעט בעיות בהתאמות למגבלות הכשרות. אוכל הרחוב מאפשר להציג מטבח צבעוני ואישי כמעט בכל אירוע וזוכה לפופולריות רבה לאחרונה.

ראשונות ועיקריות: המנות העיקריות הן במגמת חזרה למטבח ולטעמים המקומיים. הייחוד הוא בפרזנטציה: עמדות של מעדניית שוק, עם הרבה דגים כבושים כמו מטיאס והרינג ואפילו קציצות ביתיות ותבשילי קטניות בתיבול ים תיכוני. הדגש העיקרי על איכות חומרי הגלם והביצוע. זו למעשה מגמה שהתפתחה ממטבחי השוק של השנים האחרונות והותאמה לתחום האירועים עם קריצה למטבח הבאלדי וההקפדה המתבקשת.



אירועים בסגנון ביסטרו אמריקאי, כדוגמת "בלתזר", הבראסרי הניו יורקי המיתולוגי, יהיו חלק מהמגמה של החורף הקרוב ויוגשו בהם מנות כמו שניצל, קונפי של אווז והמבורגרים איכותיים.

הדגש יהיה כמובן על טיב המנה, דיוק הביצוע, הטעמים וההגשה.

נתחי הבקר השלמים והפרגיות, ירדו לאט לאט מעמדות הקייטרינג באירועים.




בשבילי רק חסה: בשנה האחרונה תופסת תאוצה הדרישה למטבח צמחוני וטבעוני וגם לכך יש מענה.


מה נאמר ומה נגיד, אם החזקתם מעמד עד כאן, כוח הרצון שלכם גדול משלנו. אנחנו כבר בדרך לצהריים.

 

 


כתבות נוספות שיעניינו אותך

צילומי טראש זוגיים לחתונה – המדריך המלא לטראש שלכם, צילום אירועים
אירועים אינטימיים – "בית" מציע אירועים אינטימיים עם היקרים לכ, מקום לחגוג
 ירח דבש בחורף – אקזוטי או מושלג?, הפקת אירוע
רוצים חתונה אחרת? כך תשווקו את זה נכון, סיפורי חתונה
הזמנה לחתונה (צילום: Shutterstock)
Ma Ma Ma My Corona: מצעד שירי החתונה הגרועים ביותר, מוזיקה
הסטודיו של יסמין ורסנו מגשים חלומות, שמלות כלה
מתנות לחתן שהוא בוודאות ישמח לקבל, מסביב לחתונה