מחפשים טוויסט קולינרי למוזמנים שלכם - קבלו את הדבר הבא - עישון בשרים, שמגיע עד אליכם
כל מי שנמצא עם היד על הדופק בכל הקשור לקולינריה כבר הבין שבשרים בעישון ארוך הם ה-להיט של תחילת 2015. מסעדות בסגנון ברביקיו מדרום ארצות הברית נפתחות כפטריות אחרי הגשם כשהן מצוידות במעשנות ענק מיובאות מחו"ל. נתחי בשר מקבלים מסז' ברטבים עם טעמים עמוקים, נכנסים לצלייה ארוכה בטמפרטורות נמוכות ויוצאים רכים ועסיסיים.
הטריילר, קייטרינג חדש של השף יוסי שרף, מתמחה בתחום הטרנדי של עישון, יישון וצליית בשרים. הוא תכנן נגרר ענק ובו 14 מטרים של גרילים ומעשנות ושמונה מטרים של משטחי עבודה, שיכולים להגיע לכל פינה בארץ בין אם זה גן אירועים או פינה נידחת יותר או פחות בטבע. אין אורח שלא יתעלף למראה הנתחים השחומים שמגיחים מהמעשנות: גושי אנטריקוט מיושן מעושן קלות, נתח פיקנייה צלוי כשעה וחצי ושורט ריבס עגל צלוי ומעושן ברוטב ברביקיו. שוק טלה מעושן וצלוי עם שום ורוזמרין או שקדי עגל בגריל מתכתבים עם תפריטי מסעדות שף ומוגשים בצורה שממקסמת את טעמם הטבעי.
חובבי עוף – כי גם כאלה יש בכל אירוע - יקבלו אותו בצורתו המעושנת והמתוחכמת ללא עצמות במילוי פריקי, בצל מטוגן, לימון כבוש וחצילים. אפילו קבלת הפנים זוכה להתייחסות עם עמדת בשרים שמציעה נקניקים, רוסטביף אדמדם שמוגש בפרוסות דקיקות עם חרדל שמעקצץ באף, פסטרמות ועוד. נכון שהעיקר הוא בשר אבל במידת הצורך יוכנו מנות לא-בשריות לפי בקשת הלקוחות ואופי האירוע.
הרקע של שרף הכין את הקרקע לקונספט החדשני. עוד לפני שפיתח קריירת שף עם ותק של 13 שנים הוא גדל בצפון הארץ כחקלאי, גידל בקר ועסק בגידולי שדה. הוא התמחה ועבד אצל טובי השפים בארץ (כתית, סיטארה) ובנוסף הקים וליווה מספר עסקים בתחום האירועים והמסעדנות בשנים האחרונות. לאחר שצבר ידע בהקמה ובניהול של עסקי מזון לצד התמחות ביישון ובעישון בשרים, טיפול ושימוש נכון עבור כל חלק וחלק של הבשר, החליט שרף שמתחשק לו לנשום אוויר צח ולא להיסגר במטבחי מסעדות. האהבה לבשר התוותה את הכיוון ומחקר הוביל אל השיטה הטקסנית, אחת הדרכים המסורתיות שבמשך עשרות אם לא מאות שנים מוכיחה את עצמה. כל נתח מקבל את הטיפול ואת המרינדה שמתאימים לו וצלייה בטמפרטורה נמוכה למשך פרק זמן שיפיק את מירב הטעמים והארומות. כשהרגע המתאים מגיע שולפים שרף והצוות שלו את הנתחים מהמעשנה, פורסים אותם מול עיני האורחים ומצלחתים באלגנטיות לצד רטבים וסלטים מתוחכמים.
הטריילר מתאים כמעט לכל אירוע – חתונות, אירועים בבתים פרטיים, פסטיבלים, אירועי ספורט, מסיבות רווקים, השקות שטח, בת/בר מצווה, ושיתוף פעולה עם חברות קייטרינג אחרות. לא משנה למה תחברו אותו, הטריילר צפוי להיות שיחת הברזייה הכי לוהטת ביום שלמחרת.
הכתבה מאת אורית ירון
טלפון להזמנות: 052-5476130
כתבות נוספות שיעניינו אותך
14.8.2022
רני זהר
עיצוב הזמנה לחתונה: טיפים, רעיונות ואיך מעצבים לבד?
איך בוחרים מעצב הזמנה לחתונה? מה צריך לדעת כשמעצבים הזמנה לבד? כל הטיפים והרעיונות לעיצוב הזמנה בעצמכם05.1.2023
רני זהר
איפור לכלה – הטרנדים המובילים לחורף 2023
מיואשת מלגלול את הפינטרסט? בואי לגלות את הטרנדים המובילים של איפור לכלה בחורף 2023: איזה לוק הכי יתאים לך?29.1.2023
רני זהר
מתנות לחתן שהוא בוודאות ישמח לקבל
החתונה מתקרבת ואת חושבת להפתיע אותו בבוקר היום המרגש שלכם עם מתנה? אתם ההורים של הכלה ורוצים להתחבר ולשמח את החתן? 10 מתנות לחתן שהוא בטוח יאהב29.1.2023
רני זהר
מלוות כלה לעתיד? הנה כל מה שאת צריכה לדעת
מלוות כלה מא׳ ועד ת׳ – המדריך המלא למלווה המתחילה, כולל כל מה שאת צריכה לדעת לקראת תפקיד חייך בתור bridesmaid31.12.2019
מערכת מתחתנים
ואחת לשנה הבאה: מצעד חתונות העשור של המפורסמים
חתונות של סלבז תמיד מרגשות, אבל כשהגיע הזמן לסכם עשור שלהן - על אחת כמה וכמה; אז מי שיחקו לנו עם הלב עד הסוף הטוב, מי הכתיבו טרנדים ואת החתונות של מי בחיים לא נשכח? מצעד סיכום עשור חגיגי11.3.2024
מערכת מתחתנים
אירועים אינטימיים – "בית" מציע אירועים אינטימיים עם היקרים לכ
"בית" הוא המקום המושלם לאירועים קטנים וייחודיים - הנה כל מה שחשוב שתדעו על המקום28.12.2022
רני זהר
ירח דבש בחורף – אקזוטי או מושלג?
ירח דבש בחורף – מצאנו לכם 4 יעדים מדהימים לירח דבש בחורף, החל מהאקזוטי ביותר ועד המושלג11.4.2022
מערכת זאפ מתחתנים