דף הבית  ›  טיפוח וכושר  ›  המירוץ לטבעות, חלק שני
כתבות לפי נושאים
מקום לחגוג
קייטרינג ובר
מארגנים חתונה
בית יהודי
הטקס
הכלה
טיפוח וכושר
החתן
מוזיקה
צילום
יחסים
אהבה מחושבת
מסביב לחתונה
מסיבת רווקות
חופשה בארץ
ירח דבש בחו"ל
gays wed
חתונה ירוקה
שתף בפייסבוק twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter

המירוץ לטבעות, חלק שני

עוד כמה אפשרויות לחיטוב הגוף

מאת מאיה לוין   15.01.12   מתוך כתבות:  טיפוח וכושר
חשבתן שסיימתן עם טרור שריפת השומנים? חשבו שוב. חלק שני לספיישל המירוץ לגזרה שפרסמנו כאן בחודש שעבר. אתן עוד תודו לנו 
 
Pole dance fitness
לפני שהפולניות שביניכן מסמיקות מבושה ומדפדפות לכתבה הבאה, אל דאגה: את שיעור הסטריפ דאנס לא תסיימו עירומות (הרי הנזירות שבינינו מעדיפות את זה בחושך), אך חטובות יותר, גמישות יותר, חזקות יותר וגם – רחמנא לצלן – חרמניות יותר – בהחלט. טרנד ריקודי העמוד הגיע לעיר לפני כשלוש שנים, והצליח ליצור את הבאזז המתבקש ממדינה ים תיכונית ושמרנית – ועל כן, מן הסתם, התמקם ותפס תאוצה בעיקר בתל אביב, לשמחתן של הנשים שחיפשו דרך סקסית במיוחד להיכנס חזרה לג'ינס מהתיכון. מדובר בשיעור מלא תשוקה וגירל פאוור שמקורו בתרבות מועדוני החשפנות, אל אך תתבלבלו, חתלתולות – לא הגעתן לכאן בשביל למרוח את הזמן בנעימים, אלא בשביל להזיע, להניע ולתרגל טכניקות שיגרמו גם למניפי משקולות להסמיק.
בלי שתשימו לב תגלו שרירים שלא ידעתן שקיימים, ואחרי השיעור מומלץ לעשות מתיחות, שכן יום אחר כך – רוב הסיכויים שלא תצליחו ללכת בקו ישר. למי מתאים: לצעירות ומבוגרות כאחד, אך במיוחד לאלה שמחפשות את הערך המוסף: אחרי השיעור אולי לא תוכלו עדיין להתקבל למועדון גוגו, אך בן הזוג יודה לאלוהים על היום שבו הציע לכן נישואין.
למי לא מתאים: לאלה שלא מעוניינות להתחבר לנשיות שלהן.
איפה עושים: בסטודיו המובילים: www.funkygoddess.co.il ו- http://ipoleacademy.com


 
טניס
הספורט הלבן אמנם אינו בגדר חידוש, אך בשנתיים האחרונות הצליח לחדור למודעות ולאופנה עם אימוצו על ידי מיטב סלבריטאי ארצנו, שגדשו את המגרשים באימונים אישיים וסיפקו תמונות פפראצי מיוזעות. אימוני הטניס מתבצעים בקבוצות קטנות או במתכונת אישית, והמחיר – בהתאם. אך יש תוצאות: האימון עובד על כל שרירי הגוף – משרירי התאומים, דרך העכוז ועד הידיים והגב, משפר פלאים סיבולת לב-ריאה ונראה כמו מיליון דולר (בכל זאת, מדובר בספורט לבעלי דם כחול). ויש עוד שתי פנטזיות שתוכלי להגשים על הדרך: החצאית הלבנה והמושלמת, ושריפת כ-500 קלוריות בשיעור. שרפובה, מאחוריך!
למי מתאים: למי שרוצה להתאמן באוויר הפתוח (גם בחורף!), לאלה המחפשות משחק ואתגר ולאלה שפשוט לא יכולות להתאמן מול מראה במכון.
למי לא מתאים: לכאלה שלא אוהבות תחרותיות, ומעדיפות להמשיך לדדות בכיף על ההליכון במכון התת-קרקעי.
איפה עושים: במרכז הטניס הקרוב למקום מגוריך. לפרטים נוספים: www.tennis.org.il
 
שיעור GLEE
קראתן נכון – קדחת ה-GLEE, הסדרה המוסיקלית האמריקאית שהחזירה לאופנה את החנוניות, חלחלה גם לתחום הכושר. אם תמיד חלמת לרקוד כמו מעודדת לוהטת, לנענע כמו מאמא ולהשתחרר כמו טינייג'רית אמריקאית – זה הזמן להזיע בשיעוריו של אפי אפשטיין, רקדן וכוריאוגרף שהבין את הפוטנציאל הענק הטמון בשיעורים שכל כולם מתבצעים לצלילי המקהלה הצוהלת מהתיכון, שביצעה כמה קאברים ממכרים ומוצלחים במיוחד לשירים מוכרים, והביא לנו שיטת אימון שתאפשר לך להיפרד מעודפי "ארוחת הטעימות" בכיף ובשיק. השיעור כולל חימום קצבי, כוריאוגרפיה משובחת ואווירה שלא משאירה מקום לספק: את מולטי טאלנט (שמתחבא ביום יום מאחורי שולחן, אך רק מכיוון שאמך הפולניה רצתה שיהיה לך מקצוע רציני ביד). בנוסף לזיעה הניגרת תוכלי לשפר קואורדינציה, כך שאת הריקודים שלך ביום הגדול על הרחבה אף אחד לא יוכל להפספס. מקצוענית, כבר אמרנו.
למי מתאים: לכולן, גם לאלה שלא אוחזות ברזומה מרשים מברודוויי.
למי לא מתאים: לאלה שלא ממש מתחברות לילדה התזזיתית שבהן.
איפה עושים: בפיור סטודיו, ברנר 5, תל אביב
 
 
פארק הירקון
אם אתן בעלות משמעת עצמית ולא צריכות מדריכה צווחנית או מאמן סדיסטי בשביל להקים את עצמכן מהספה ולעורר את השרירים מתרדמת החורף, בפארק הירקון, אולי הדבר הכי קרוב לסנטרל פארק שאי פעם יהיה לנו, תוכלו למצוא אינספור אפשרויות כושר, עיצוב וחיטוב, שיגרמו לכן להיות כלות לוהטות. נכון, מדובר באופציה שיכולה להיתפס כמעט בנאלית, אך היא טומנת בחובה אינספור אפשרויות מאתגרות: מאופניים לאורך השבילים המסומנים ועד רולר בליידס, מחתירה בקייקים ועד ספינינג עיקש בסירת פדלים (לא לילדים בלבד!), מג'וגינג עם האייפוד ועד קיר הטיפוס בחלקו הצפוני של הפארק – כל אלה זמינים 24 שעות ביממה, במרחק אידיאלי מרעש העיר ועם כל היתרונות של האוויר הפתוח. והשוס: כל הטוב הזה מגיע חינם אין-כסף. לא תרוצו?
למי מתאים: לכל מי שמאסה סופית בחדרי הכושר או במערכת שעות קבועה, לאלה שרוצות להתאמן לבד ולקצרות בזמן.
למי לא מתאים: למי שחייבת מדריך. לא כולנו מסוגלות לדרבן את עצמנו, וגם זה בסדר.
איפה עושים: בכל רחבי פארק הירקון - www.park.co.il
 
 
 
שתף בפייסבוק twitter   הדפס שלח לחבר
הוסף למועדפים שלי
הדפס
שלח לחבר
Share facebook
twitter
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות
סגור
הוספת תגובה
שם
דוא"ל
הציגו את כתובת הדוא"ל
כותרת
תוכן
בלחיצה על "שלח" הנני מאשר שאינני שולח כל תגובה המפרה את תנאי השימוש בפורטל מתחתנים ברשת.
שלח